Green Park Venetia

    Green Park Venetia este primul proiect rezidential construit in Iasi, se afla in apropierea lacului Venetia, la aproximativ 10 minute de Centrul Civic si foarte aproape de mijloacele de transport in comun. Ansamblul rezidential disune de un loc de joaca adaptat nevoilor actuale ale copiilor si asigura siguranta locatarilor prin paza si securitatea oferita.

Liniste, natura si siguranta, sunt cuvinte potrivite cartierului Green Park Venetia. Distractia este asigurata de zona de agrement Ciric, care se afla in imediata apropiere a complexului; locatarii vor gasi acolo piste pentru biciclisti, pentru jogging, terenuri de tenis, locuri pentru gratare si pescuit, piscine. Clientii interesati pot achizitiona apartamente cu 2, 3 si 4 camere cu suprafete cuprinse intre 30 si 91 mp utili, intr-unul din blocurile construite, si pot alege apartamente situate la parter, etaje intermediare sau etajul 8.

Clientilor exigenti in  cautare de un apartament exclusivist, le recomandam penthouse-urile din cadrul complexului.

Avand sustinerea unui grup german de investitii, Green Park Venetia nu numai ca isi doreste sa construiasca alte blocuri ci are in plan si renovarea cladirilor existente, amenajarea spatiului de promenada si salubrizarea spatiilor verzi. De asemenea, si-au propus sa construiasca cel mai inalt bloc turn din Iasi.

Tipuri de apartamente:

Modalitati de plata:

≡ cash

≡ credit prima casa/ipotecar cu un avans de 15 % din pretul de achizitie al apartamentului;

  de la 1100 euro/mp 

🔑 Apartamente cu 2 camere la etajele parter, 1, 2, 3, 4, 5,  6, 7, 8, 9, cu suprafete intre 42 mp si 51 mp cu preturi cuprinse intre 52 000 euro si 66 000 euro

🔑 Apartamente cu 3 camere la etajele 2, 4, 7, 8, 9 cu suprafete intre 74 mp si 113 mp cu preturi cuprinse intre 86 000 euro si 113 000 euro

🔑 Apartamente cu 4 camere la etajele 8, 9 cu suprafete intre 131 mp si 134 mp la pretul de 133 750 euro

Detalii imobil :

≡ apartamente cu predare imediata;

≡ parcare supraterana si subterana;

≡ pentru a depozita toate lucrurile, Green Park ofera spre vanzare boxe;

≡ interfon;

≡ baie complet utilata;

≡ centrala termica;

≡ izolatie termica si fonica;

≡ parchet laminat;

≡ geamuri termopan;

≡ cablu tv, internet si telefonie;

  0746 577 155