Privillegio Residence

Ansamblul rezidential Privillegio Residence este situat intr-un cadru natural din Bucium, intr-o zona rezidentiala de vile, oferind aer curat si o priveliste minunata asupra orasului.

Atributele unui proiect rezidential de succes se regasesc in descrierea acestui ansamblu: finisaje moderne si de calitate, apartamente cu suprafete generoase si preturi prietenoase.

Clientii nostri pot achizitiona in cadrul acestui complex apartamente decomandate cu 2 si 3 camere cu suprafete cuprinse intre 60 si 102 mp, in regim de inaltime de P+1.

Modalitati de plata:

≡ cash ≡ credit prima casa/ipotecar ≡ rate dezvoltator

1000 euro rezervare, avans de 10.000 euro la antecontract, iar restul de pret se poate achita prin intermediul unui credit; In cazul in care decideti sa achizitionati apartamentul cu rata la dezvoltator, 50 % din valoarea apartamentului se va achita la antrecontract, urmand ca restul de 50 % sa se achite in termen de 1 pana la 4 ani.

 de la 710 euro/mp 

Detalii imobil :

≡  apartamente decomandate, model clasic cu bucatarie separata de sufragerie;

≡ apartamentele se predau la cheie. cu finisaje de lux: centrala termica, tamplarie termopan, gresie, faianta, parchet, usa metalica, obiecte sanitare;

≡ usi interior lemn;

≡ interfon;

≡ placaje ceramice in baie si bucatarie;

≡ zugraveli lavabile;

≡ instalatii ultramoderne de contorizare  pentru energie electrica, gaz, si apa rece;

≡ tablou electric individual ;

≡ cablu TV, internet, telefonie;

  0746 577 155