Termeni şi condiţii

Prin termenul „Utilizatorul” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.dhdimobiliare.ro, indiferent de motiv.

Termenii „Regulament”, „Acord”, „Contract”, „Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplica site-ului www.dhdimobiliare.ro, serviciilor si continutului acestuia.

Site-ul dhdimobiliare.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul dhdimobiliare.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.

Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati „Termenii si Conditiile” noastre. dhdimobiliare.ro poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi „Termenii si Conditiile” deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului dhdimobiliare.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor

Site-ul dhdimobiliare.ro ofera utilizatorilor acces la liste de oferte imobiliare din portofoliul agentiei noastre, informatii din domeniul imobiliar si liste cu parteneri.

Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul dhdimobiliare.ro, va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de contact al site-ului.

Utilizarea materialelor

Imobile-Iasi.ro va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul Imobile-Iasi.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea Imobile-Iasi.ro. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a Imobile-Iasi.ro, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Pe serverele care sunt inchiriate de catre SC Vivias Invest SRL accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul dhdimobiliare.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece dhdimobiliare.ro nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma DHD IMOBILIARE INVEST SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca dhdimobiliare.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

  •  utilizarea serviciilor site- ului dhdimobiliare.ro se face pe propria raspundere.
  •  dhdimobiliare.ro nu ofera nici o garantie ca:
    •  serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
    •  serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
    •  orice eroare de program va fi corectata;
  •  Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Imobile-Iasi.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Generalitati

Daca una sau mai multe prevederi din acest capitol „Termeni si conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale „Termeni si conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti „Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si dhdimobiliare.ro in privinta utilizarii site-ului dhdimobiliare.ro

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie un contract de utilizare dintre dumneavoastra si dhdimobiliare.ro si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site- ului dhdimobiliare.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si dhdimobiliare.ro. Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si dhdimobiliare.ro vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania .

DHD IMOBILIARE INVEST SRL

CUI: 41061927 J22/1723/2019